martes, 27 de julio de 2010

Vàldubon-Aligots dos podis a la Catalunya Esprint Raids.

El passat 24 de juliol va tenir lloc la primera prova de la Catalunya Esprint Raid de la FCOC... no confondre amb les classificacions de la FEEC. És un merder una mica llarg d'explicar que potser ho farem un altre dia.

Tornant al tema... es van fer dos equips valdubonians per a aquest raid. Un format per en Marc A., la Laia i l'Àlex. L'altre equip estava format per en Narcís, en Marc J. i l'Eloi. En Marc és un valdubonià de nova creació i l'Eloi és el seu germà.

Vàldubon Aligots vam quedar segons i tercers a la categoria "Elit" o "A3".

Pel que fa l'equip MLÀ, segons classificats, va tornar fer-se evident que han de millorar la bicicleta en general i encara més la BTT-O. A més un dels components va tenir problemes físics i això va fer que es deixés en blanc una de les seccions... després va resultar que era la millor opció tàctica perquè no van penalitzar temps. Per cert, és urgent que aquesta part de l'equip faci un curs d'iniciació al tir amb arc... SOBRETOT TU, ÀLEX!

Pel que fa l'equip NEM, tercers classificats, van fer un raid MOLT BO digne de quedar primers però no va poder ser perquè enmig del raid un dels components va perdre la pinça SI i es van veure obligats a tornar enrera per buscar-la... sense resultat! Després l'Ester Bonmatí va aparèixer amb la maleida pinça salvant la permanència dins del raid. Tot plegat es va perdre més de mitja hora i moltes forces. Per acabar van arribar 6 minuts tard i van penalitzar 10 punts... relegant-los al tercer lloc del podi.
Si voleu consultar les classificacions cliqueu a l'ampolla de Valdubon Crianza:
El millor del raid: l'arrossada popular de després...

El pitjor del raid: els MLA ens ho quedem per nosaltres. NEM el problema de la pinça.

Un moment per recordar: creuant el bosc de falgueres on van gravar Juràsic park...



Això és tot... aquest dissabte la Raquel, l'Àlex i segurament la Laia van a fer la


com equip... Molta sort... la necessitareu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario